Fitness centar Arena No 1 

 

Fitness centar i teretana Arena No 1 otvoren je 6.12.2004. godine i od tada je postao jedan od najpopularnijih aerobik i fitnes centara u gradu. 

Član je SRFS-a (Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije), kao i FISAF/BAFA federacije za aerobik i fitnes (FISAF Federation of International Sports, Aerobics and Fitness, BAFA – Belgrade Aerobics and Fitness Association). Vaši instruktori su pažljivo odabrani i na njihovom usavršavanju i razvoju se stalno radi.

Naša misija je da članovi iz naše teretane izlaze spremniji, raspoloženiji, da jedva čekaju sledeći trening. Fizička aktivnost je od velikog značaja za zdravlje svakog čoveka i normalno funkcionisanje organizma.

U Arena No 1 fitness centru možete oblikovati svoje telo onako kako ste oduvek maštali. Nudimo Vam individualne, grupno-individualne i grupne treninge. Instruktori su uvek tu da Vam pomognu, da Vas posavetuju i olakšaju Vam vežbanje, kao i da isprave moguće greške.

Mi doprinosimo ne samo Vašem izgledu, već i kvalitetu života.

Ono po čemu se fitness centar i teretana Arena No 1 razlikuje od ostalih je atmosfera koju razvijamo, jer želimo da se pre svega osećate prijatno kada dođete kod nas. Naš moto je: NIJE SVE U VEŽBANJU, IMA NEŠTO I U DRUŽENJU.

 

Na ukupnom prostoru većem od 500 m2 svako će pronaći nešto za sebe – teretanu sa kardio programom, grupne sadržaje (pilates, joga, korekcija i oblikovanje, aerobik, antistres program, wellness program, miks aerobik, tae bo…). Nakon treninga možete se relaksirati u sauni, đakuziju ili uz masažu fizioterapeuta.

Dođite i uverite se zašto ljudi biraju baš nas!

Vaš prvi trening je besplatan. Probni individualni trening se zakazuje na telefon: 011 318 93 95.

Akcija „Čep za hendikep’’ ima za cilj prikupljanje plastičnih čepova kako bi se novcem od njihove reciklaže obezbedila nabavka invalidskih kolica i ortopedskih pomagala osobama sa invaliditetom. Fitness centar i teretana Arena No1 učestvuje u ovoj akciji, pa Vas molimo da ne bacate čepove već da ih ostavljate kod nas na recepciji. Nije teško biti human! 

 

Profesionalni treneri

Fitness centar i teretana Arena No 1 član je SRFS-a (Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije), kao i FISAF/BAFA federacije za aerobik i fitnes (FISAF Federation of International Sports, Aerobics and Fitness, BAFA – Belgrade Aerobics and Fitness Association). Vaši instruktori su pažljivo odabrani i na njihovom usavršavanju i razvoju se stalno radi.

Streličarstvo

Obujte čizme Robina Huda i oprobajte se u ovoj veštini koja je postala i olimpijski sport. www.strelicarstvobeograd.com

 

 

Nije sve u vežbanju, ima nešto i u druženju!

 

Želiš da znaš tajnu dobrog izgleda?

Nemoj da počinješ od ponedeljka s treniranjem. Počni danas! 

Nemaš izgovor!