INDIVIDUALNI TRENINZI ZA USPEH

Individualni treninzi Vam garantuju 80%-ni rezultat.

Svaki trener može da odradi nekoliko “baterija” testova i ustanovi vaše trenutno stanje, pa na osnovu toga da vam pomogne u rešavanju nastalih problema ili u sprečavanju nastajanja istih.

Baterija testovi su testovi za koje postoje tabele, odnosno ti testovi su radjeni na hiljadama ljudi i postoje već gotovi rezultati i šabloni kako se izvode. Danas je gotovo nemoguće raditi sa nekim a nemati nikakve rezultate.

Elementi individualnih treninga

  • Kardio Trening
  • Trening Snage
  • Trening za povećanje tonusa mišića

Trening sa ličnim trenerom

Bez sumnje najkvalitetniji vid treniranja je sa ličnim trenerom i prilagođen građi, sklonostima i trenutnom stanju tela.

Angažovanjem ličnog trenera možete da se prepustite uživanju u treningu bez razmišljanja da li ćete postići rezultat i da li ćete skrenuti sa pravog puta. Znanje i iskustvo vrhunskog trenera dovešće vas do cilja brzo i efikasno.

Ova vrsta saradnje podrazumeva da vaš trener konstantno nadzire vaš rad, planira i kreira treninge.

Program za mlade od 14 do 19 godina

Program primeren uzrastu i individualnim karakteristikama pomenutog uzrasta.

Akcenat je na jačanju leđnih i trbušnih mišića, sprečavanju ili otklanjanju deformiteta kičmenog stuba nastalih zbog naglog rasta, lošeg držanja i dugotrajnog sedenja. A određena pažnja se poklanja i velikim mišićnim grupama tela: nogama, grudnom i ramenom pojasu.

Program za lečenje vratno-ramenog sindroma

Napredak civilizacije doneo nam je i savremene bolesti, ali mi smo tu da ih sprečimo, a možda i izlečimo.

Program podrazumeva jačanje određenih mišića uz istovremeno rastezanje drugih. Ovom programu treba da se podvrgnu sve osobe koje osećaju bolove u pomenutoj regiji i one koje većinu dana provode u sedećem položaju (za kompjuterom, za volanom…), čak i ako ne osećaju bolove, ali primećuju da imaju loše držanje.

Program regulisanja telesne težine i kompozicije

Najkraće rečeno: vežbanje + pravilna ishrana.

Optimalan trening, što znači minimum 3x nedeljno po 1h i postepeno korigovanje ishrane (povećanje ili smanjenje kalorijskog unosa, zavisi od uzroka gojaznosti). Laganim, ali upornim vežbanjem oslobodićete se suvišnih kilograma.

Program za lečenje vratno-ramenog sindroma

Anticelulit program

Veoma efikasan način da se za relativno kratko vreme otarasite celulita.

Program se sastoji od 10 tretmana masaže i aerobnih treninga.

Program izgradnje mišićne mase

Program veoma popularan kod muškog dela populacije.

Veliki, a u poslednje vreme i lepo oblikovani, mišići san su svakog muškarca. Nedovoljno znanje najčešće dovodi do pretreniranosti ili do slabih rezultata. Naši treneri pokazaće vam na pravi način put do lepe figure.

Stretching – trening gipkosti

Nenaporan i nadasve prijatan vid treninga. Rezultati se veoma brzo uočavaju, a koristi od ovakvog vida treninga su velike.

Napravite mali test: pokušajte da dodirnete prstima ruku pod ispred sebe, a da vam pritom kolena budu ispravljena. Ako ne uspete, treba da se podvrgnete ovom treningu.

Parterni trening

Trening bez upotrebe sprava namenjen osobama koje ne vole sprave, mašine i tegove, ali vole da se bave fitnesom. 

Prednost ovog programa je veća potrošnja kalorija zbog veće angažovanosti muskulature pri vežbanju usled potrebe održanja stava i usmerenosti pokreta, na šta uglavnom ne moramo da obraćamo pažnju kada vežbamo na mašinama i spravama.

INDIVIDUALNI TRENINZI IMAJU VIŠEVEKOVNU ISTORIJU

Individualni treninzi su bili popularni još kod starih Grka. Prilikom spremanja za Olimpijske igre postojali su treneri koji su brinuli o sportistima. Danas je potreba za individualnim trenerom još veća zbog načina na koji živimo. Sve dovodi do bržeg starenja, bržeg premaranja, povećane napetosti.

Individualni treninzi Vam mogu pomoći zahvaljujući našim iskusnim trenerima, pogotovo u početku ili kada dugo ne možete da pređete već dostignute rezultate.

Ukoliko se i dalje razmišljate da li su individualni treninzi pravi izbor za Vas, pozovite nas i zakažite svoj prvi besplatni trening. Uverićete se da niste pogrešili.