Grupni treninzi za one koji vole druženje

Ako Vam fali motivacija da se pokrenete i počnete da trenirate, a volite druženje, onda su grupni treninzi pravi izbor za Vas. Uz instrukcije stručnog trenera postizaćete željene rezultate, a steći ćete i nova poznanstva. 

Grupni treninzi su nastali iz potrebe za druženjem i vežbanjem, ali zbog brzog zasićenja ljudi i različitih ukusa brzo su se razvijali i nastajali su novi oblici. U početku je to bilo obično vežbanje u grupi, kasnije su dodali muziku, pa krenuli da prate ritmove da bi danas postojalo preko 20 vrsta i svi grupni treninzi su popularni.

 

Pilates i Power Fitness

Pilates je revolucija u vežbanju duha i tela. Dizajniran za sve fitness nivoe, bez obzira na godine, iskustvo i pol. Osećaćete se snažnijim, postaćete gipki i svesni pravilnog držanja tela.

Vežbajte uz prijatnu muziku, pobedite stres, bolove u leđima. Ojačajte stomak, leđa i bedra. Vežbe se izvode precizno, kroz disanje i ravnotežu. Ovo je sjajan način da izbalansirate vaš program vežbanja.

Korekcija & oblikovanje 

Program korekcija i oblikovanje je umerenog intenziteta i primeren mogućnostima vežbača. Sačinjen je od vežbi razgibavanja, vežbi oblikovanja i rastezanja mišića. Akcenat je na mišićima leđa, trbušnim i mišićima nogu.

Upražnjavanjem ovog programa otklonićete bolove u telu, zadržaćete željenu vitalnost i vedar duh.

Cardio Box

Jedan od najpopularnijih grupnih fitnes programa. Odlikuje ga visok intenzitet vežbanja i veoma zanimljiva koreografija. Namenjen je dinamičnim osobama koje vole akciju.

Sačinjen je od elemenata iz borilačkih sportova (udarci nogama, rukama). Program pored podizanja nivoa fitnesa podiže i nivo samopouzdanja.

Workout 

Program workout je srednjeg intenziteta. Aerobni deo treninga je nešto jačeg intenziteta sa kombinacijom osnovnih koraka aerobika i vežbi snage, koje se izvode u predviđenom ritmu.

Posle aerobnog dela slede vežbe jačanja nogu, stomaka i leđa u parteru, kao i istezanje.

Pump

Veoma popularan program, koji je namenjen definiciji tela. Povećanjem mišićne mase telo troši više kalorija, što svakako ubrzava metabolizam.

Trening je sačinjen od velikog broja različitih vežbi i ponavljanja, a svaki vežbač prilagođava intenzitet i težinu u odnosu na svoje mogućnosti i potrebe. Vežbe koje se izvode angažuju sve grupe mišića, oblikuju i definišu celo telo pri čemu se razvija pravilno držanje i  tonus mišića.

Mix aerobic 

Mix aerobic predstavlja kombinaciju više stilova aerobika sa elementima hi-low, step, workout programa.

U odnosu na te programe aerobni deo mix aerobika je malo slabijeg intenziteta, ali sadrži vežbe oblikovanja i snage koje se izvode sa tegićima, motkama i loptama u parteru i stojećem stavu. Intenzitet vežbi svaki pojedinac prilagođava sebi.

Body definition 

Program koji je namenjen definiciji mišića kroz vežbe oblikovanja i snage, niskog intenizeta.

Izvode se različite vežbe koje angažuju sve grupe mišića sa dosta istezanja. Ovaj trening razvija pravilno držanje tela, dobru koordinaciju i pokretljivost.

Zumba 

Plesom i zabavom dostignite odličnu fizičku formu i super izgled!

Zumba je namenjena svim uzrastima i ne zahteva nikakvo predznanje iz oblasti plesa. Zategnite svoje telo plešući jednostavnu koreografiju kombinacije aerobika i plesova. 

Funkcionalni trening

Pravi funkcionalni trening je najkompletniji način treniranja jer radi na svim bitnim faktorima: snazi, kondiciji, eksplozivnosti, brzini i izdržljivosti.

Moglo bi se reći da je iz svih sportova uzeo ono najučinkovitije i složio u jedan veoma raznolik koncept.