Arena fitnes centar  

 

Arena fitnes centar otvoren je 6.12.2004. godine i od tada je postao jedan od najpopularnijih aerobik i fitnes centara u gradu. 

Član je SRFS-a (Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije), kao i FISAF/BAFA federacije za aerobik i fitnes (FISAF Federation of International Sports, Aerobics and Fitness, BAFA – Belgrade Aerobics and Fitness Association). Vaši instruktori su pažljivo odabrani i na njihovom usavršavanju i razvoju se stalno radi.

Naša misija je da članovi iz naše teretane izlaze spremniji, raspoloženiji, da jedva čekaju sledeći trening. Fizička aktivnost je od velikog značaja za zdravlje svakog čoveka i normalno funkcionisanje organizma. U Arena fitnes centru možete oblikovati svoje telo onako kako ste oduvek maštali. Nudimo Vam individualne, grupno-individualne i grupne treninge. Instruktori su uvek tu da Vam pomognu, da Vas posavetuju i olakšaju Vam vežbanje, kao i da isprave moguće greške. Mi doprinosimo ne samo Vašem izgledu, već i kvalitetu života.

Ono po čemu se razlikujemo od ostalih teretana je atmosfera koju razvijamo, jer želimo da se pre svega osećate prijatno kada dođete kod nas. Naš moto je da nije sve u vežbanju, ima nešto i u druženju.

 

Na ukupnom prostoru većem od 500 m2 svako će pronaći nešto za sebe – teretanu sa kardio programom, grupne sadržaje (pilates, joga, korekcija i oblikovanje, aerobik, antistres program, wellness program, miks aerobik, tae bo…). Nakon treninga možete se relaksirati u sauni, đakuziju ili uz masažu fizioterapeuta. Dođite i uverite se zašto smo jedan od najboljih fitnes klubova u gradu!

Vaš prvi trening je besplatan. Probni individualni trening se zakazuje na telefon: 011 318 93 95.

Akcija „Čep za hendikep’’ ima za cilj prikupljanje plastičnih čepova kako bi se novcem od njihove reciklaže obezbedila nabavka invalidskih kolica i ortopedskih pomagala osobama sa invaliditetom. Arena fitness centar učestvuje u ovoj akciji, pa Vas molimo da ne bacate čepove već da ih ostavljate kod nas na recepciji. Nije teško biti human! 

 

Profesionalni treneri

Arena fitnes centar je član SRFS-a (Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije), kao i FISAF/BAFA federacije za aerobik i fitnes (FISAF Federation of International Sports, Aerobics and Fitness, BAFA – Belgrade Aerobics and Fitness Association). Vaši instruktori su pažljivo odabrani i na njihovom usavršavanju i razvoju se stalno radi.

Sportovi u Areni No 1

Trenirajte Aikido, Kik boks, Ninjucu, Ultimate fight (MMA), Moderan balet, Hip hop dance, Krav magu i još puno različitih veština i sportova u Areni No 1.

Sale za izdavanje

Izdajemo sale pogodne za ples, balet, borilačke sportove, seminare i slično. Nalazimo se na Novom Beogradu, u bloku 63, na adresi Jurija Gagarina 64. Kontakt: 063 63 63 60, Miloš Dimitrijević.

Streličarstvo

Obujte čizme Robina Huda i oprobajte se u ovoj veštini koja je postala i olimpijski sport. www.strelicarstvobeograd.com

Arena fitnes centar - tim

Nije sve u vežbanju, ima nešto i u druženju!

 

Mi imamo najbolje trenere i najefikasnije programe!

Nemoj da počinješ od ponedeljka s treniranjem. Počni danas! 

Nemaš izgovor!